Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Προσθήκη του lamiafm1.gr στην Google

Προσοχή στις τηλεφωνικές απάτες – Έξαρση στο δήμο Δομοκού(ηχητικό)

Facebook

Για το σοβαρό περιστατικό με την τηλεφωνική απάτη που είχε σχέση με το πρόσωπό του αφού οι δράστες προσποιούνταν ότι ήταν ο ίδιος,μίλησε στον ΛΑΜΙΑ-FM1 ο αντιδήμαρχος δήμου Δομοκού Νίκος Καλημέρης  οποίος μάλιστα άμεσα ενημέρωσε τις αρχές αλλά και τους πολίτες με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ως επί το πλείστον τόνισε ο κ. Καλημέρης, καλούν ηλικιωμένους συνανθρώπους μας και διαλέγουν να επικαλούνται και να προσποιούνται πως είναι καποιο σοβαρό πρόσωπο ώστε να γίνονται πιστευτοί άμεσα .

Τον αντιδήμαρχο ενημέρωσε για το περιστατικό απόπειρας εξαπάτησης ο γιος της κυρίας που προσπάθησαν να ξεγελάσουν, ζητώντας της τα στοιχεία της πιστωτικής της κάρτας και ρωτώντας  αν υπάρχουν κοσμήματα για να τα εκτιμήσουν στην οικία της και ο οποιος αμέσως τον κάλεσε και του ανέλυσε τι συνέβη.

Τα περιστατικά όμως δεν περιορίζονται σε αυτά μόνο που αφορούσαν τον ίδιο συμπλήρωσε ο κ. Καλημέρης, αλλά έχουν συμβεί και άλλες διαφορετικού τύπου απόπειρες εξαπάτησης και σημείωσε πως υπάρχει έξαρση γενικά σε όλο το δήμο Δομοκού όπως τον έχουν ενημερώσει επανηλλειμένως οι δημότες.

Συμβούλευσε παράλληλα να είναι όλοι οι πολίτες πολύ προσεκτικοί και υποψιασμένοι και να ενημερώσουμε όλοι τους ηλικιωμένους ώστε να έχουν στραμένη την προσοχή τους κυρίως στα τηλεφωνήματα που δέχονται και να ενημερώνουν τους οικείους τους και φυσικά την αστυνομία αν τους τύχει κάποιο περιστατικό.

Facebook

Περισσότερες Ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Editor's Pick