Απανωτά τα προβλήματα για τους αγρότες αφού απο την μια οι καιρικές συνθήκες και το κόστος παραγωγής απο την άλλη οι εξελίξεις στον ΟΠΕΚΕΠΕ,ενισχύουν την αβεβαιότητα για το μέλλον.
Για τους αγρότες της Φθιώτιδας στα υπάρχοντας προβλήματα ήρθε να προστεθεί η διαπίστωση ότι εξαιρούνται από το πακέτο ενισχύσεων του Μέτρου 23, το οποίο αφορά αποζημιώσεις για καλλιέργειες που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές κατά το προηγούμενο έτος. Παρότι ο νομός είχε υποστεί σοβαρές ζημιές – με χαρακτηριστικό παράδειγμα τις απώλειες στην παραγωγή βαμβακιού.
Μέσα απο το ΛΑΜΙΑ FM1 96.2 ο πρώην πρόεδρος του Παμφθιωτικού Γιάννης Συλαίος αναρωτιέται ποιος είναι ο λόγος αυτής της δυσάρεστης έκπληξης που περίμενε τους αγρότες της Φθιώτιδας.Παράλληλα αναφέρθηκε και στο θέμα του ΟΠΕΚΕΠΕ και απορεί πως γινόντουσαν τόσα χρόνια οι έλεγχοι.

















