Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι Αγώνες Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής στη Λαμία,με την φετινή διοργάνωση να αποτελεί σημείο αναφοράς, καθώς έλαβαν μέρος 102 ομάδες με περίπου 700 αθλήτριες από όλη την Ελλάδα, αριθμοί που συνιστούν νέο ρεκόρ συμμετοχών, επιβεβαιώνοντας την ανοδική πορεία του αθλήματος στη χώρα μας.
Για ιδανικές εγκαταστάσεις που μπορούν να φιλοξενήσουν τέτοια αθλητικά γεγονότα έκανε λόγο μέσα απο το ΛΑΜΙΑ FM1 96.2 ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής Γιώργος Βαϊόπουλος.Μετέφερε την ικανοποίηση όλων των συμμετεχόντων απο τις υποδομές και την φιλοξενία αλλά για την υποστήριξη απο τον δήμο Λαμιέων.
Στα θετικά καταγράφεται η μεγάλη κινητικότητα που υπήρξε για τρεις ημέρες στην πόλη της Λαμίας όπου φιλοξενήθηκαν και κινήθηκαν περίπου 1500 άτομα αθλητές προπονητές και συνοδοί.

















