Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Προσθήκη του lamiafm1.gr στην Google

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Πρώην αντιπεριφερειάρχης πήρε επιδότηση για ντομάτες που δεν καταστράφηκαν

Facebook

Πρώην αντιπεριφερειάρχης φέρεται να εμπλέκεται στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ με τις παράνομες επιδοτήσεις.

Σύμφωνα με το Mega πρόκειται για στενό συνεργάτη και φίλο του πρώην περιφερειάρχη Θεσσαλίας, ο οποίοςκατά τη θητεία του ως αντιπεριφερειάρχης πήρε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ δεκάδες χιλιάδες ευρώ για την παραγωγή βιομηχανικής ντομάτας η οποία όμως δεν είχε καταστραφεί από τον Daniel.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι 3 Θεσσαλοί αγρότες οι οποίοι από τις 4 έως τις 12 Οκτωβρίου του 2023 που έχει ανοίξει από τον ΟΠΕΚΕΠΕ η πλατφόρμα για να κάνουν τις τροποιητικές δηλώσεις, δήλωσαν την καταστροφή της παραγωγής τους που ήταν βιομηχανική ντομάτα.

Μόνο που σύμφωνα με το ρεπορτάζ αμφισβητείται η καταστροφή της παραγωγής καθώς η βιομηχανική ντομάτα συλλέγεται μέχρι τα τέλη Αυγούστου ενώ η κακοκαιρία Daniel χτύπησε τη Θεσσαλία τον Οκτώβριο του 2023.

Στην έρευνα που διεξάγεται τώρα εξετάζονται δύο ενδεχόμενα. Εάν είχε μαζέψει την παραγωγή της βιομηχανικής ντομάτας και έκανε ψευδή δήλωση για επιδότηση στον ΟΠΕΚΕΠΕ ή εάν δεν είχε καθόλου παραγωγή και έκανε ψευδή δήλωση.

taxydromos.gr

Facebook

Περισσότερες Ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Editor's Pick