Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Προσθήκη του lamiafm1.gr στην Google

Σκοτώθηκε 24χρονος στην Κάτω Τιθορέα

Facebook

Θλίψη και θρήνος στην Κάτω Τιθορέα του δήμου Αμφίκλειας Ελάτειας για το χαμό ενός νέου ανθρώπου μόλις 24 ετών σε τροχαίο.

Το τροχαίο συνέβη κάτω από άγνωστες συνθήκες και τον 24χρόνο εντόπισε να κείτεται στο έδαφος δίπλα στη μηχανή του μια κάτοικος της περιοχής που βγήκε για το καθιερωμένο της περπάτημα. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ που παρέλαβε το νεαρό βαριά τραυματισμένο ενώ λίγο αργότερα στο κέντρο υγείας της περιοχής άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται η μηχανή να εξετράπη της πορείας της και να έπεσε στο έδαφος και παρα το γεγονός ότι ο 24 χρόνος φορούσε κανονικά το κράνος του αυτό δυστυχώς δεν στάθηκε ικανό να τον σώσει.

Ο 24χρονος νεαρός εργαζόταν από μικρό παιδί και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους κατοίκους της περιοχής.

Facebook

Περισσότερες Ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Editor's Pick