Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Προσθήκη του lamiafm1.gr στην Google

Σοφία Ανεστοπούλου στο ΛΑΜΙΑ FM1 96.2:«Να αυξηθούν οι μισθοί, ανταγωνιζόμαστε τους μισθούς της Βουλγαρίας»

Facebook

Γενική πανεργατική απεργία έχει προκηρύξει για τις 20/11 η ΓΣΕΕ και αύριο θα βρεθεί στη Λαμία ο πρόεδρος για να μετέχει στη γενική συνέλευση των σωματείων του ΕΚΠΕ Φθιώτιδας.

Οι κατώτερα αμειβόμενοι εργαζόμενοι πλήττονται σκληρά και πλέον ανταγωνιζόμαστε τους μισθούς της Βουλγαρίας δηλώνει στο ΛΑΜΙΑ FM1 96.2 η Σοφία Ανεστοπούλου. Βασικό αίτημα να αυξηθούν οι μισθοί και φυσικά να επανέλθουν οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας.

Στην τοπική κοινωνία εκείνο που απασχολεί το ΕΚΠΕΦ είναι το θέμα που έχει προκύψει με την πληρωμή των καθαριστριών των σχολείων αφού κανένα νεότερο δεν υπάρχει από τον δήμο Λαμιεών σύμφωνα με την πρόεδρο. Τα χρήματα που έρχονται από το υπουργείο δεν επαρκούν για το σύνολο των εργαζομένων που είναι απαραίτητες.

Facebook

Περισσότερες Ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Editor's Pick