Ο 43χρονος αστυνομικός «έσβησε» στον ύπνο του…
Βαρύ πένθος έχει προκαλέσει στην Ελληνική Αστυνομία και στην τοπική κοινωνία της Λαμίας η είδηση το μεσημέρι της Δευτέρας (9/2), για τον αιφνίδιο θάνατο αστυνομικού, μόλις 43 ετών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας — πατέρας δύο μικρών παιδιών — βρισκόταν στο σπίτι του, καθώς ήταν εκτός υπηρεσίας λόγω ρεπό. Όταν η σύζυγός του πήγε να τον ξυπνήσει, διαπίστωσε ότι δεν ανταποκρινόταν και άμεσα ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.
Στο σημείο έφτασαν διασώστες, οι οποίοι ξεκίνησαν αμέσως προσπάθειες ανάνηψης (ΚΑΡΠΑ). Η μάχη για να κρατηθεί στη ζωή συνεχίστηκε και στο Νοσοκομείο Λαμίας, ωστόσο παρά τις επίμονες προσπάθειες των υγειονομικών, ο 43χρονος δεν επανήλθε.
Οι συνάδελφοί του εμφανίζονται σαστισμένοι, αδυνατώντας να πιστέψουν την τραγική εξέλιξη. Παράλληλα, από το Αστυνομικό Τμήμα Λαμίας δόθηκε παραγγελία προς την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Στερεάς Ελλάδας για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ώστε να διακριβωθούν τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στον τόσο πρόωρο και αιφνίδιο θάνατό του.

















