Πολλές συζητήσεις έχει προκαλέσει στο εσωτερικό της ΝΔ η διαγραφή του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά αλλά σχεδόν το σύνολο των στελεχών την θεωρεί δυστυχώς επιβεβλημένη.
Το στέλεχος του κόμματος και πρώην πρόεδρος της νομαρχιακής Στέλιος Κανέλλος που διατηρεί επαφές με το περιβάλλον Σαμαρά δηλώνει στο ΛΑΜΙΑ FM1 96.2 στεναχωρημένος απο την εξέλιξη αυτή όμως όπως τόνισε όταν υπερβένεις τα εσκαμμένα δεν αφήνεις άλλη επιλογή στον νυν πρόεδρος.
Ο ίδιος ξεκαθαρίζει παραμένει πιστός και στρατευμένος στην παράταξη της ΝΔ κλείνοντας έτσι οποιαδήποτε συζήτηση για άλλη κατέυθυνση στην περίπτωση που ο πρώην πρωθυπουργός προχωρήσει σε νέο κομματικό σχηματισμό.Πιστεύει ότι κανείς πρωθυπουργός δεν μπορεί να διανοηθεί να «ξεφύγει» απο την εθνική γραμμή ,ο Στέλιος Κανέλλος θα ήθελε να υπάρχει μια ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας μεταξύ των πολιτικών προσώπων ώστε να υπάρχει συζήτηση και ανάλυση κάθε ένστασης.
Σε κάθε περίπτωση προμετωπίδα πρέπει να είναι το καθήκον και όχι τα προσωπικά θέματα.

















