Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Προσθήκη του lamiafm1.gr στην Google

Στη Χαλκίδα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης με χρηματοδότηση για μεγάλο οδικό έργο

Facebook

Ο Κωστής Χατζηδάκης συμμετέχει σε σύσκεψη που πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη της περιφερειακής ενότητας Ευβοίας.

 

 

Στην πόλη της Χαλκίδας έφτασε πριν από λίγα λεπτά ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Κωστής Χατζηδάκης.

Στην είσοδο του περιφερειακού μεγάρου τον υποδέχθηκε ο περιφερειάρχης Φάνης Σπανός και ο αντιπεριφερειάρχης της περιφερειακής ενότητας Ευβοίας Γιώργος Κελαϊδίτης  και ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Παναγιώτης Μάλλιος.

Κατά την έναρξη της σύσκεψης ο αντιπρόεδρος της ανακοίνωσε ότι εγκρίθηκε χρηματοδότηση για τη μελέτη του δρόμου Ψαχνά-Στροφυλιά. Στη σύσκεψη συμμετέχουν οι βουλευτές Θανάσης Ζεμπίλης, Σίμος Κεδίκογλου και Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη, ο περιφερειάρχης Φάνης Σπανός, ο αναπληρωτής περιφερειάρχης Δημήτρης Βουρδάνος, ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Κελαϊδίτης, ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Γαλάνης, ο εντεταλμένος σύμβουλος της Περιφέρειας Ευάγγελος Χαϊνάς, η δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα. 

Μετά την συνάντηση εργασίας στο Διοικητήριο της Χαλκίδας θα επιβλέψουν έργα που εκτελούνται και θα επισκεφθούν επιχειρήσεις με βάση το ακόλουθο πρόγραμμα:

09:00-09:30 Π.Ε. Εύβοιας
09:50-10:30 Εγκαταστάσεις εργοστασίου Sabo
10:50-11:10 Γέφυρα Πούρνου
11:20-11:50 “Mανιτάρια Δίρφυς” – Πρότυπη μονάδα παραγωγής
12:30-13:00 Mirage City Resort στον Αγ. Μηνά   

Facebook

Περισσότερες Ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Editor's Pick