Περίπου 30 άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου βρέθηκαν λίγο μετά τις 11 το πρωί της Πέμπτης (16/1) απέναντι από το Δικαστικό Μέγαρο Λαμίας, σε μια διαδήλωση υπέρ του φυλακισμένου μέλος του «Επαναστατικού Αγώνα» Νίκου Μαζιώτη.
Σήμερα ήταν προγραμματισμένη η συνεδρίαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας για να εξετάσει το 6ο αίτημα αποφυλάκισης του Μαζιώτη. Η συνεδρίαση για άγνωστο λόγο τελικά δεν έγινε σήμερα και σύμφωνα με πληροφορίες έχει προγραμματιστεί για τις 24/1/2025.
Η δράση αποτελούσε μία από τις πολλές που πραγματοποιούνται την εβδομάδα 10 με 16 Ιανουαρίου σε πολλές πόλεις της χώρας μας προς υποστήριξη των Μαζιώτη και Ρούπα.
Για το λόγο αυτό η αρχή της οδού Καποδιστρίου πριν αλλά και μετά το Δικαστικό Μέγαρο έμοιαζε με φρούριο, με την παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης αλλά και διμοιρίας ΥΜΕΤ. Περίπου στις 13.30 αποχώρησαν με πορεία στο κέντρο της πόλης φωνάζοντας συνθήματα και πετώντας τρικάκια .
Δειτε χαρακτηριστικά:




















