Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Προσθήκη του lamiafm1.gr στην Google

Τροχαίο με αγριογούρουνο στην Εύβοια – Βοσκός είχε δεχθεί επίθεση πριν λίγες μέρες

Facebook

Συνεχίζονται τα περιστατικά με τα αγριογούρουνα, μετά την επίθεση σε βοσκό.

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον επαρχιακό δρόμο Ζαράκων στην Εύβοια, όταν αυτοκίνητο συγκρούστηκε με αγριογούρουνο που πετάχτηκε ξαφνικά στο οδόστρωμα..

Σύμφωνα με το evianews, το όχημα κινούνταν κανονικά όταν το άγριο ζώο εμφανίστηκε απροειδοποίητα μπροστά του. Ο οδηγός, αιφνιδιασμένος, προσπάθησε να το αποφύγει κάνοντας ελιγμό, όμως η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη.

troxaio-eyboia-pisswnas-3-traymaties-1163x775.jpg

Από το ισχυρό χτύπημα, το αυτοκίνητο υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές στο εμπρόσθιο μέρος, ενώ το αγριογούρουνο σκοτώθηκε ακαριαία. Ευτυχώς, ο οδηγός βγήκε σώος και αβλαβής, χωρίς να τραυματιστεί, αν και υπέστη σοκ από την ένταση της σύγκρουσης.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα ένας βοσκός στην περιοχή της Καρύστου δέχθηκε επίθεση από αγριογούρουνο την ώρα που βρισκόταν στο βουνό με το κοπάδι του.

 

Facebook

Περισσότερες Ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Editor's Pick