Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Προσθήκη του lamiafm1.gr στην Google

Βάιος Γκανής στον ΛΑΜΙΑ-FM1: Οι αγρότες έχουν αφεθεί στη μοίρα τους- Το θράσος των κυβερνόντων είναι απίστευτο(ηχητικό)

Facebook

Ανασφάλεια προκαλεί στους αγρότες η κατάσταση με τον ΟΠΕΚΕΠΕ και τις πληρωμές οι οποίες δεν έρχονται και τους οδηγούν σε αδιέξοδο.

Στο κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ-FM1 μίλησε ο αγρότης Βαίος Γκανής για την υπάρχουσα εικόνα της χώρας γενικά και στον αγροτικό κλάδο χαρακτηρίζοντας ως θράσος την συμπεριφορά των εκλεγμένων ενώ αναφέρθηκε στην εξέλιξη η οποία όπως είπε προβλέπεται δυσάρεστη.

Στη συνέχεια σημείωσε ότι παρόλο που έχουν θανατωθεί χιλιάδες ζωα δεν υπάρχει μείωση των ποσοτήτων φέτας που παράγεται και εξάγεται ενώ μίλησε για την παντελή έλλειψη ελέγχων σε όλα τα επίπεδα με ένα επιπόλαιο σχέδιο από το αρμόδιο Υπουργείο για την ευλογιά και την σιγή των ντόπιων βουλευτών της κυβέρνησης για το σημαντικό αυτό ζήτημα.

Ο κ.Γκανής ενημέρωσε για το ότι οι αγρότες δεν έχουν αποζημειωθεί από τις ζημιές του DANIEL και για τις πενιχρές επιδοτήσεις που λαμβάνουν πλέον από την ΕΕ που δεν αρκούν όχι μόνο για να καλύψουν τα έξοδα αλλα βάζουν χρήματα και από την τσέπη τους και τα πρόστιμα λόγω κακοδιαχείρισης είναι τεράστια.

Η εκτίμηση της Ευρωπαίας Εισαγγελέως στην οποία κλήθηκε και κατέθεσε και εκείνος όπως είπε, ανέρχεται σε μερικά δις τα οποία αφορούν ποσά που δεν αντιστοιχούν σε νόμιμες επιδοτήσεις με βάση την έρευνα που έχει πραγματοποιηθεί μέχρι στιγμής.

Η οργή των ανθρώπων θα ξεχειλήσει σημείωσε ο κ. Γκανής με ανυπολόγιστες συνέπειες οι οποίες μπορεί να είναι καταστροφικές για την κοινωνία και προέρεψε τους αγρότες να μείνουν αταλάντευτοι στη διεκδίκηση των συμφερόντων τους και να μην υποκείψουν σε πολιτικές πιέσεις όπως στο παρελθόν.

Facebook

Περισσότερες Ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Editor's Pick