Θανατηφόρο τροχαίο με θύματα δύο αδέλφια σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (1/10) στην Αργιθέα κοντά στην Ιερά Μονή Παναγίας Σπηλιάς.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KarditsaLive.Net το τροχαίο ωστόσο έγινε αντιληπτό ένα 24ωρο αργότερα (το απόγευμα της Τετάρτης 2/10) καθώς το αυτοκίνητο έφυγε σε γκρεμό χωρίς να γίνει αντιληπτό από κάποιον διερχόμενο οδηγό.
Πρόκεται για αδέρφια, άνδρας και γυναίκα (73 ετών)που η καταγωγή τους είναι από χωριό του Δήμου Μουζακίου και οι οποίοι είχαν μεταβεί χθες στην Ι.Μ. Παναγίας Σπηλιάς για να προσευχηθούν.
Μετά την αποχώρησή τους (εικάζεται περί τις 5 μ.μ) από την Ιερά Μονή και σε κοντινή απόσταση το αυτοκίνητο για άγνωστο λόγο έφυγε σε γκρεμό όπου και βρέθηκε σήμερα περίπου την ίδια ώρα όταν κάποιος περαστικός οδηγός παρατήρησε τα ίχνη που είχαν αφήσει οι ροδιές στο οδόστρωμα. Πλησιάζοντας στην άκρη του δρόμου είδε το όχημα να έχει πέσει σε γκρεμό πολλών μέτρων φθάνοντας λίγο πριν τον δρόμο που βρίσκεται από την κάτω πλευρά και κάλεσε το ΕΚΑΒ.
Στο σημείο βρέθηκαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μουζακίου που ενήργησαν για να απεγκλωβίσουν από το όχημα χωρίς όμως τις αισθήσεις τους τους δύο επιβαίνοντες. 
Έρευνα για τα αίτια του τροχαίου ατυχήματος διενεργεί το Α.Τ. Μουζακίου.

















