Το Δικαστήριο δέχτηκε πως δεν είχε ανθρωποκτόνα διάθεση αλλά πυροβόλησε για εκφοβισμό κατά του Βούλγαρου συνοδού της γυναίκας που κάλεσε σπίτι του για ερωτικές υπηρεσίες αλλά διαφώνησαν στην τιμή.
‘Όπως ισχυρίζεται από την εκδίκαση ακόμη σε πρώτο βαθμό της υπόθεσης στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Άμφισσας, ο 41χρονος κτηνοτρόφος από την Κυρτώνη Λοκρίδας, η γυναίκα βουλγαρικής υπηκοότητας ήταν γνωστή του και είχαν συνευρεθεί και άλλη φορά.
Αυτή τη φορά όμως τον Δεκέμβρη του 2017, η 35χρονη συνοδευόταν από έναν ομοεθνή φίλο της και όπως κατατέθηκε στο Δικαστήριο υπήρξε διαφωνία για την αμοιβή της σχετικά με τις ερωτικές υπηρεσίες που θα του προσέφερε και υπήρξε φραστική αντιπαράθεση μεταξύ των δύο ανδρών. ” Φοβήθηκα για την ζωή μου καθώς είμασταν σε ερημικό σημείο και πυροβόλησα στον αέρα” τόνιζε από την πρώτη στιγμή ο κατηγορούμενος.
Με όσα κατατέθηκαν στο Δικαστήριο στην Άμφισσα η αρχική κακουργηματική κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση άλλαξε σε επικίνδυνη σωματική βλάβη που είναι πλημμέλημα και η ποινή του 4 χρόνια φυλάκιση είχε ανασταλτικό χαρακτήρα.
Μετά και την χθεσινή διαδικασία σε δεύτερο βαθμό στο Εφετείο της Λαμίας ο 41χρονος μείωσε στο μισό την ποινή του, καταδικάζοντάς τον σε 2 χρόνια με αναστολή και αφέθηκε ελεύθερος,κλείνοντας έτσι ένα κεφάλαιο στην ζωή του που τον ταλαιπώρησε αρκετά.

















