Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Προσθήκη του lamiafm1.gr στην Google

Κι όμως, η Ασημίνα Ιγγλέζου δεν θα μπορούσε να αφήσει την οικογένειά για το Survivor.

Facebook

Μια συνέντευξη που παραχώρησε η Ασημίνα Ιγγλέζου στο παρελθόν, αλλά όχι στο μακρινό, ήρθε εκ νέου στην επιφάνεια το πρωινό του Σαββάτου μέσα από την εκπομπή «Έλα χαμογέλα». Τότε που είχε μιλήσει στον Κωνστανίνο Βασάλο.

Προκαλεί, ωστόσο, εντύπωση η αναφορά που είχε επιλέξει η εκρηκτική παίκτρια των Μαχητών στο φετινό Survivor να κάνει σε μια πιθανή συμμετοχή σε… ριάλιτι!

Πιο συγκεκριμένα, η Ασημίνα Ιγγλέζου είχε σημειώσει χαρακτηριστικά πως «δεν θα μπορούσα να συμμετάσχω σε κάποιο πρόγραμμα σαν το Survivor γιατί η αλήθεια είναι πως λείπεις πολύ καιρό, πολλούς μήνες από το σπίτι σου. Όχι απλά εβδομάδες. Είναι κάτι που εμένα δεν θα με αφορούσε. Τόσο πολύ να αφήσω την οικογένεια μου. Για μια εβδομάδα, εντάξει, αλλά όχι για μήνες».
Οι καιροί όμως και οι συνθήκες αλλάζουν…

Facebook

Περισσότερες Ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Editor's Pick