Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Προσθήκη του lamiafm1.gr στην Google

Alert! 2 κρούσματα σε υπηρεσίες του Δήμου Λαμιέων – Έκλεισαν υπηρεσίες

Facebook

Σε απολύμανση των Διευθύνσεων Πρασίνου και Αγροτικής Ανάπτυξης προχώρησαν σήμερα στον Δήμο Λαμιέων. Οι υπηρεσίες παραμένουν κλειστές και οι εργαζόμενοι στα σπίτια τους μέχρι νεωτέρας.

Καθημερινά επιβεβαιώνεται πως ο κορονοϊός βρίσκεται παντού και διασπείρεται ταχύτατα.
Δεν θα αποτελούσε εξαίρεση ένας μεγάλος οργανισμός όπως είναι ο Δήμος Λαμιέων .

Το πρώτο κρούσμα εκδηλώθηκε σε στέλεχος της Υπηρεσίας Πρασίνου του οποίου συγγενικό πρόσωπο είχε βρεθεί θετικό τις προηγούμενες μέρες. Η κλινική κατάσταση του συγκεκριμένου υπαλλήλου είναι καλή και παραμένει στο σπίτι του. Σήμερα τα συνεργεία της Υπηρεσίας που απαρτίζονται κυρίως από τους 8μηνίτες συμβασιούχους πήραν οδηγίες να παραμείνουν στο σπίτι τους μέχρι νεωτέρας.

Λίγο αργότερα …έσκασε το επόμενο θετικό κρούσμα σε στέλεχος της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης τα γραφεία της οποίας γειτνιάζουν με αυτά της Πολεοδομίας.
Ούτε και σε αυτή την περίπτωση όμως τα συμπτώματα προκαλούν ανησυχία.
Για καθαρά προληπτικούς λόγους έκλεισαν οι συγκεκριμένες υπηρεσίες και έγινε απολύμανση ενώ με την στήριξη και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ θα εφαρμοστούν και εδώ όλα τα πρωτόκολλά που επιβάλλει η περίπτωση.

Facebook

Περισσότερες Ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Editor's Pick