Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Προσθήκη του lamiafm1.gr στην Google

Ο Πρόεδρος του Άρη Αγίου Κωνσταντίνου μιλά στον ΛΑΜΙΑ-FM1 για την αναμέτρηση με τον ΑΠΣ Κηφισσό.

Facebook

Ο Πρόεδρος του Άρη Αγίου Κωνσταντίνου Χρήστος Παναγιώτου μίλησε στο κεντρικό δελτίο του  ΛΑΜΙΑ-FM1 για τα όσα διαδραματίστηκαν στην αναμέτρηση με τον ΑΠΣ Κηφισσό αναφέροντας τόσο τη διάρκεια του αγώνα όσο και το ανύπαρκτο φάουλ που χρεώθηκε η ομάδα του.

Η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

Το Σάββατο 14/03 δεν διεξήχθη απλώς ένας ποδοσφαιρικός αγώνας. Δοκιμάστηκε η αξιοπρέπεια μιας ολόκληρης ομάδας.

Περισσότεροι από 250 άνθρωποι στάθηκαν δίπλα στην ομάδα μας, ακολουθώντας την και στηρίζοντας τους ποδοσφαιριστές με την παρουσία και τη φωνή τους. Είδαν μια ομάδα να παλεύει μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις και να δείχνει ότι δεν παρατά ποτέ κανέναν αγώνα.

Δυστυχώς, όλοι όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο έγιναν μάρτυρες γεγονότων που δημιουργούν έντονους προβληματισμούς.

Σε ένα πρωτάθλημα στο οποίο κατά καιρούς παρατηρούνται ξαφνικές αλλαγές έδρας, αποφάσεις που γεννούν ερωτήματα και ποινές ποδοσφαιριστών που εξαφανίζονται από τη μια στιγμή στην άλλη, είναι λογικό να δημιουργείται αμφισβήτηση για το κατά πόσο διασφαλίζεται η ισονομία.

Στον συγκεκριμένο αγώνα υπήρξε μια καθοριστική φάση που εγείρει σοβαρά ερωτήματα. Τα τέσσερα λεπτά καθυστερήσεων που είχαν αρχικά υποδειχθεί μετατράπηκαν σε σχεδόν έντεκα, κάτι που αποτυπώνεται ξεκάθαρα και στο χρονόμετρο που διαθέτουμε.

Στη φάση από την οποία προήλθε το γκολ, καταλογίστηκε φάουλ το οποίο, όπως φαίνεται ξεκάθαρα από το βίντεο, δεν υπήρχε. Στην εκτέλεση του φάουλ δύο ποδοσφαιριστές του αντιπάλου βρίσκονται σε εμφανή θέση οφσάιντ, επηρεάζοντας άμεσα το οπτικό πεδίο του τερματοφύλακά μας. Από αυτή τη φάση προήλθε το γκολ που τελικά έκρινε την αναμέτρηση.

Για όλα τα παραπάνω υπάρχουν σχετικά βίντεο τα οποία δημοσιοποιούμε, ώστε ο καθένας να μπορέσει να δει και να κρίνει μόνος του.

Το τελευταίο διάστημα ακούμε συνεχώς ότι το πρωτάθλημα «παίζεται στα ίσα». Όταν όμως συμβαίνουν τέτοιες καταστάσεις, είναι απολύτως φυσιολογικό να γεννιούνται εύλογα ερωτήματα για τη δικαιοσύνη και την ισονομία μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι ο ΑΡΗΣ Αγίου Κωνσταντίνου δεν είναι ένας σύλλογος που λυγίζει εύκολα και δεν είναι μια ομάδα που σκύβει το κεφάλι.

Όσο κι αν κάποιοι πιστεύουν ότι μπορούν να επηρεάζουν καταστάσεις μακριά από το γήπεδο, να γνωρίζουν ότι ο ΑΡΗΣ Αγίου Κωνσταντίνου έχει κόσμο, ιστορία και αξιοπρέπεια. Και αυτά δεν σβήνονται με ένα σφύριγμα.

Ο κόσμος του Άρη ήταν, είναι και θα είναι πάντα δίπλα στην ομάδα. Πιο ενωμένος από ποτέ.

Ο ΑΡΗΣ Αγίου Κωνσταντίνου δεν φοβάται κανέναν και τίποτα.

Facebook

Περισσότερες Ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Editor's Pick