Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Προσθήκη του lamiafm1.gr στην Google

Άνετος και σήμερα στα δικαστήρια ο 58χρονος λιμενικός – Απολογείται για την ασέλγεια σε ανήλικους

Facebook

Στον Ανακριτή Βόλου οδηγήθηκε στις 9 το πρωί ο 58χρονος λιμενικός που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων. Έφτασε στα δικαστήρια με ψηλά το κεφάλι και έδειχνε άνετος απέναντι στις κάμερες.


Υπενθυμίζεται ότι συνελήφθη συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή, 7 Νοεμβρίου, γύρω στις 20:30, όταν παρέλαβε με τη μοτοσικλέτα του δύο 14χρονα αγόρια από γυμνάσιο της Νέας Ιωνίας Βόλου και τα οδήγησε σε διαμέρισμα όπου φέρεται να πραγματοποιούσε τις ερωτικές συναντήσεις.

Ωστόσο, στην είσοδο της πολυκατοικίας επενέβησαν τα στελέχη της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων, οι οποίοι σταμάτησαν τον λιμενικό και προχώρησαν σε έλεγχο. Εκεί διαπιστώθηκε ότι τα δύο αγόρια ήταν 14 ετών και, όπως κατέθεσαν, βρίσκονταν μαζί του προκειμένου να προβούν σε σεξουαλικές πράξεις έναντι χρηματικής αμοιβής.

Σύμφωνα με τα ευρήματα των «Αδιάφθορων», το αντίτιμο ανερχόταν στα 20 ευρώ για κάθε παιδί.

Οι αποκαλύψεις, ωστόσο, δεν σταματούν εδώ. Όπως κατέθεσε ένας από τους δύο 14χρονους, μέσα στους τελευταίους δύο μήνες τόσο ο ίδιος όσο και ο 15χρονος αδελφός του, αλλά και ένας ακόμη νεαρός 15-16 ετών, είχαν συναντηθεί άλλες τρεις φορές με τον 58χρονο και είχαν προβεί σε σεξουαλικές πράξεις μαζί του, έναντι του ίδιου ποσού — 20 ευρώ ανά άτομο.

taxydromos.gr
Facebook

Περισσότερες Ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Editor's Pick