Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Προσθήκη του lamiafm1.gr στην Google

Δάγκωμα σκύλου έστειλε 57χρονη στο Κέντρο Υγείας

Facebook

Νέα επίθεση αδέσποτου σκύλου στην Αλίαρτο: Στο Κέντρο Υγείας 57χρονη γυναίκα

Το σοβαρό πρόβλημα με τα αδέσποτα ζώα στον Δήμο Αλιάρτου-Θεσπιέων, όπως συμβαίνει και στους περισσότερους δήμους, αναδεικνύει το νέο περιστατικό που σημειώθηκε, με θύμα μια πεζή που δέχθηκε απρόκλητη επίθεση.

Στο Κέντρο Υγείας Αλιάρτου κατέληξε μια 57χρονη γυναίκα, έπειτα από επίθεση που δέχθηκε από αδέσποτο σκύλο, φέρνοντας ξανά στο προσκήνιο το οξυμένο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η περιοχή.

Το χρονικό της επίθεσης Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του permissos.gr, το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί, ενώ η 57χρονη περπατούσε στη διασταύρωση της οδού Άσκρης με τη Λεωφόρο Αθηνών, στην Αλίαρτο. Ξαφνικά, η γυναίκα δέχθηκε επίθεση από αδέσποτο σκύλο, ο οποίος την δάγκωσε στο πόδι.

Η κατάσταση θα μπορούσε να έχει πάρει πολύ πιο επικίνδυνες διαστάσεις, εάν δεν υπήρχε η έγκαιρη και σωτήρια παρέμβαση ενός πολίτη. Ένας άνδρας από παρακείμενο φυτώριο αντιλήφθηκε το συμβάν και έσπευσε αμέσως να βοηθήσει τη γυναίκα, αποτρέποντας τα χειρότερα.

Αμέσως μετά το σοκαριστικό συμβάν, η τραυματισμένη γυναίκα διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Αλιάρτου για την απαραίτητη ιατρική φροντίδα. Εκεί, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό:

  • Της παρείχε τις πρώτες βοήθειες για την περιποίηση του τραύματος.

  • Της χορήγησε αντιτετανικό ορό, όπως προβλέπεται σε αντίστοιχες περιπτώσεις δαγκωμάτων.

Το νέο αυτό περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά παρόμοιων αναφορών, επιβεβαιώνοντας πως το ζήτημα των αδέσποτων ζώων στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων παραμένει μεγάλο. Το γεγονός ότι έχουν καταγραφεί επανειλημμένα επιθέσεις σε πολίτες προκαλεί την έντονη ανησυχία των κατοίκων, οι οποίοι ζητούν την άμεση λήψη μέτρων από τους αρμόδιους φορείς για την ασφάλεια των πεζών και την ορθή διαχείριση των ζώων.

Facebook

Περισσότερες Ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Editor's Pick