«Αρχικά κάποιοι κλάδοι θα μπορέσουν να απορροφήσουν κάποιες αυξήσεις άλλα όχι για πολύ»…Χρειάζεται στενή παρακολούθηση για να μην υπάρξουν φαινόμενα αισχροκέρδιας τονίζει στον ΛΑΜΙΑ FM-1 ο Δημήτρης Πασπάλης.
Πολυεπίπεδες είναι οι συνέπειες από τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή καθώς βρισκόμαστε σε μια περίοδο μεταβολής στο γεωπολιτικό περιβάλλον που επηρεάζει άμεσα τα οικονομικά δεδομένα αφού πετρέλαιο και φυσικό αέριο διαμορφώνουν το ενεργειακό κόστος.
Προβληματισμός στο Οικονομικό Επιμελητήριο αφού όπως εξήγησε αναλυτικά ο πρόεδρος Δημήτρης Πασπάλης πρέπει να ληφθούν μέτρα προκειμένου να περιοριστούν οι συνέπειες αφού να μηδενιστούν είναι αδύνατον. Οι χρηματαγορές δημιουργούν σε περιόδους κρίσης ευκαιρίες για μεγάλους παίκτες και από την άλλη οι απανωτές κρίσεις έχουν εκπαιδεύσει τον κόσμο για να μπορεί να λειτουργεί.
Όπως είπε ο Δημήτρης Πασπάλης η κυβέρνηση πρέπει να λάβει άμεσες αποφάσεις για μέτρα ώστε να προλάβουν τις μεγάλες ανατιμήσεις . Δεν χρειάζεται να μπαίνουμε σε κατάσταση πανικού και θα πρέπει να περιμένουμε τις εξελίξεις με ψυχραιμία.

















