Εδω και αρκετό καιρό κυοφορείται μια κίνηση πρώην συριζαίων-ακόμη και πρωην βουλευτών,προσκείμενων στον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσιπρα.
Είναι στελέχη που πάντα είχαν στοχοπροσηλωθεί στον Αλέξη Τσιπρα παρότι παραμένουν ακόμη μέλη-εκτός εξαιρέσεων-του ΣΥΡΙΖΑ ενώ ελάχιστοι είχαν μεταπησήσει στην Νεα Αριστερά και άλλοι,μεταξύ αυτών και ο ανεξάρτητος ως σήμερα βουλευτής Φθιώτιδας Γιαννης Σαρακιώτης εξακολουθούν να προβλήματίζονται για τους πολιτικούς τους προσανατολισμούς.
Αυτή η σε επίπεδο παρέας κίνηση εμφανίστηκε δειλσ-δειλά το περασμένο Σαββατο στην περιοχή του Αγίου Λουκά με πρόσχημα μια άτυπη πρόσκληση των εοραταζομένων προχθές Θανάσηδων!
Η πρόσκληση βέβαια δεν ήταν γρνική και αόριστη , αφορούσε συγκεκριμένα πρόσωπα με δεδηλωμένη την προτίμηση τους στο πρόσωπο του πρώην πρωθυπουργού.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τέτοιες συναντήσεις θα επαναληφθούν με σκοπό να διαμορφωθεί κάτι πιο συγκεκριμένο σε επίπεδο τοπικής κινητικότητας στο χώρο της κεντροαριστεράς.
Αν και η μάζωξη είχε όπως προαναφέρθηκε συγκεκριμένες προσκλήσεις παράλληλα δεν ξέφυγε από την εσωστρεφή τακτική των στελεχών της Αριστεράς,”τα εν οίκω μη εν Δήμω”.
Ποιοί συμετείχαν;
Οι τρεις θανασηδες Θανάσης Μιχελής,Θανάσης Λουκόπουλος και Θανάσης Κλειτσάκης αλλά και ο πρώην βουλευτής Αποστόλης Καραναστάσης,ο πρώην Δήμαρχος Λαμιέων Γιώργος Ντελής,οι περιφερειακοί αύμβουλοι Σπύρος Λάμπου και Αποστόλης Αγγελακόπουλος και ο αντιδήμαρχος Λαμίας Αχιλλέας Τζουβάρας,δεν είναι βέβαιο άν μετείχε στην παρέα και ο Βαγγέλης Παλιός.
Παράλληλα την συνάντηση απασχόλησε και η δημοσκοπική πορεία του Αλέξη Τσίπρα που έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα και δεν οριοθετεί μια δυναμική πορεία με ορίζοντα τις επόμενες εθνικές εκλογές.Παράλληλα ακούστηκαν και απόψεις για τις αυτοδιοικητικές εκλογές,πολύτιμή η άποψη που διατυπώθηκε από την πλευρά του Γιώργου Ντελή χωρίς αυτό να σηματοδοτεί πιθανή εμπλοκή του σε αυτή την διαδικασία.
Προς ώρας πάντως δεν φαίνεται στα άμεσα σχέδια του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα η παρουσίαση του βιλίου του στην Λαμίσ, το πιο πιθανόν είναι να πραγματοποιθεί στην Χαλκίδα. Σύντομα νεώτερα…

















