Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Προσθήκη του lamiafm1.gr στην Google

Τα νέα στοιχεία για την αδελφοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Ευχαριστούσε τον αδερφό της και έλεγε πως «προσπάθησαν να τη φάνε»

Facebook

Σοκ έχει προκαλέσει η αδελφοκτονία που σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη. Ο 50χρονος έχει ομολογήσει πως σκότωσε την αδερφή του μέσα στο σπίτι της, ισχυριζόμενος πως «θόλωσε» εξαιτίας της συμπεριφοράς της, ενώ ο πατέρας του ζητά την αθώωσή του από τη Δικαιοσύνη.

Η 59χρονη γυναίκα είχε πάρει εκείνο το πρωί εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν δύο εβδομάδες μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο. Ο αδελφός της τη μετέφερε στο σπίτι της και μάλιστα είχε ψωνίσει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, προτού τη σκοτώσει.

Σε βίντεο μάλιστα που προκαλεί ερωτήματα η 59χρονη φαίνεται να ευχαριστεί τον αδερφό της, ενώ παράλληλα μιλάει για άτομα που προσπάθησαν «να τη φάνε», αλλά δεν τα κατάφεραν.

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, η γυναίκα βρήκε ασφυκτικό θάνατο, καθώς ο δράστης τής έβαλε σακούλες στο κεφάλι.

Το σημείωμα που είχε αφήσει ο 50χρονος

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί σημείωμα, το οποίο είχε αφήσει ο 50χρονος προς τους ενοίκους της πολυκατοικίας, ζητώντας να μην ενοχλούν την αδελφή του, η οποία, όπως έγραφε, «είχε δεχθεί bullying και αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας».

paraskhnio.gr

Facebook

Περισσότερες Ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Editor's Pick