Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Προσθήκη του lamiafm1.gr στην Google

Χρήστος Σταϊκούρας: Ενισχύουμε το συγκοινωνιακό έργο στη Θεσσαλονίκη

Facebook

Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, με συνέπεια και μεθοδικότητα, ενισχύει το συγκοινωνιακό έργο στη Θεσσαλονίκη, με σημαντική ωφέλεια στην καθημερινότητα του πολίτη.

Ειδικότερα:

  • 110 νέα ηλεκτρικά λεωφορεία κυκλοφορούν, ήδη, στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, από τις αρχές Ιουνίου.
  • Ο Σταθμός Φόρτισης ηλεκτρικών λεωφορείων εγκαινιάστηκε, στις 10 Ιουλίου 2024.
  • Με Διάταξη Νόμου που ψηφίζεται αύριο, παρέχεται η δυνατότητα εξασφάλισης του αναγκαίου αριθμού οδηγών για δρομολόγηση  περισσότερων λεωφορείων στην πόλη της Θεσσαλονίκης έως την 31ηΔεκεμβρίου 2024.
  • Αυξάνουμε τις μη μισθολογικές παροχές των εργαζομένων,  μέσω της νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας,κατά 52% από το 2023, από 2,167 εκατ. ευρώ στα 3,288 εκατ. ευρώ, καλύπτοντας και τους συμβασιούχους, σεβόμενοι τον αγώνα των εργαζομένων σε έναν Οργανισμό, που είναι σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης από το 2017.

Η Κυβέρνηση, με πράξεις, βελτιώνει διαρκώς την καθημερινότητα των πολιτών.

Facebook

Περισσότερες Ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Editor's Pick