Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Προσθήκη του lamiafm1.gr στην Google

Ισπανία: Τερματοφύλακας ξάπλωσε αντίπαλο με απίστευτη μπουνιά

Facebook

Απίστευτα πράγματα στο ντέρμπι της Ουέσκα με τη Σαραγόσα, με τον τερματοφύλακα της δεύτερης να σωριάζει αντίπαλο με μπουνιά.

Το ντέρμπι της Αραγονίας ανάμεσα σε Ουέσκα και Σαραγόσα βρήκε νικήτρια την πρώτη με 1-0, ωστόσο ο λόγος που το εν λόγω ματς είναι πρώτη είδηση σε όλα τα ισπανικά ΜΜΕ, δεν είναι αγωνιστικός… Βλέπετε, στις καθυστερήσεις του αγώνα, σημειώθηκε ένταση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, Εστέμπαν Αντράντα, να αποβάλλεται μετά από σπρωξιά στον Χόρχε Πουλίδο.

Τότε, ο Αργεντινός εξαγριώθηκε, έτρεξε προς το μέρος του αντιπάλου του και τον σώριασε στο έδαφος με απίστευτη μπουνιά! Αναμενόμενα, ακολούθησε πανικός, με τον αντίπαλο γκολκίπερ, Ντάνι Χιμένεθ, να αποβάλλεται και αυτός για χτύπημα στον Αντράντα στη σύρραξη που ακολούθησε… Αναμενόμενα, το περιστατικό έγινε viral, με τους Ισπανούς να αναφέρουν ότι ο τερματοφύλακας της Σαραγόσα κινδυνεύει με βαριά τιμωρία που θα μπορούσε να φτάσει μέχρι και τον αποκλεισμό από δέκα αγώνες!

Σημειώνεται πως αμφότερες ομάδες βρίσκονται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού της Segunda Division, με τη Σαραγόσα να κινδυνεύει άμεσα να υποβιβαστεί και να βρεθεί του χρόνου στη Γ’ κατηγορία για πρώτη φορά μετά το 1949!

gazzetta.gr

Facebook

Περισσότερες Ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Editor's Pick