14 Ιουνίου 2024
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

LamiaFM1.gr

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

Κύμα συμπαράστασης και πλήρης επάρκεια μέτρων προστασίας στο νοσοκομείο Λαμίας

Κύμα συμπαράστασης εκδηλώνεται τις τελευταίες ώρες προς το Νοσοκομείο Λαμίας και την προσπάθεια θωράκισής του λόγω πανδημίας.

 

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας άλλοι φορείς αλλά και μεγάλες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας και όχι μόνο σπεύδουν να δηλώσουν πως είναι στο πλευρό του νοσηλευτικού ιδρύματος για οικονομική ενίσχυση.Την προσπάθεια αυτή φαίνεται να ενισχύουν και οι φορολογικές απαλλαγές που ανακοινώθηκαν για τέτοιες δωρεές.

Παράλληλα από προχθές έχει φτάσει στο Νοσοκομείο το υπερσύγχρονο μηχάνημα για βιοχημικούς ελέγχους που με ειδική προσαρμογή όμως δεν μπορεί ακόμη να λειτουργήσει αφού τα απαραίτητα αντιδραστήρια αναμένονται την επόμενη εβδομάδα ενώ εκκρεμεί και η πιστοποίηση ασφαλούς λειτουργίας.

Στο κεντρικό συμβούλιο ΥΠΕ σήμερα συζητούνται τα αιτήματα του Νοσοκομείου Λαμίας για τα υλικά που απαιτούνται ώστε να στηριχθεί η ΜΕΘ κορωνοϊού που δημιουργήθηκε τι τελευταίες μέρες στον χώρο της ΜΑΦ.

Όπως δηλώνει στον FM-1 ο αναπληρωτής διοικητής του ιδρύματος Ανδρέας Κολοκυθάς στο νοσοκομείο γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια για τα επερχόμενα,λαμβάνονται μέτρα προστασίας και υπάρχει επάρκεια υλικών(μάσκες,γάντια,αντισηπτικά) Στα τμήματα αιχμής δεν έλειψαν στιγμή και ούτε θα λείψουν όπου χρειαστεί,ξεκαθάρισε.

Facebook
Twitter
Email
Διαβάζονται Περισσότερο