Στον ειδικό θάλαμο στο Πέτρινο κτίριο του Νοσοκομείου Λαμίας εισήχθη σήμερα το πρωί στρατιώτης από μονάδα της Φθιώτιδας που παρουσίασε συμπτώματα αναπνευστικής λοίμωξης.
Οι οδηγίες του ΕΟΔΥ έχουν αλλάξει τις τελευταίες ώρες και έτσι τα περιστατικά με υποψία κορωνοϊού δεν παραπέμπονται σε καραντίνα στο σπίτι αλλά σε εισαγωγή στο νοσοκομείο και με την έκδοση των εργαστηριακών ελέγχων περιθάλπονται ανάλογα.
Το νέο περιστατικό έχει δώσει δείγμα που εστάλη στη Λάρισα και αναμένονται τα αποτελέσματα ως αργά το βράδυ ή αύριο το πρωί.
Στον 3ο όροφο του πέτρινου κτιρίου όπου έχουν διαμορφωθεί οι 17 θάλαμοι απομώνωσης φιλοξενείται από χθες και 25χρονη για την οποία όμως πριν ακόμη έρθουν οι απαντήσεις από το ΠΑΣΤΕΡ οι γιατροί έχουν εκτιμήσει την αιτία του πυρετού και ήδη ακολουθείται αγωγή που δεν έχει σχέση με τον κορωνοϊό. Εντός της ημέρας μάλιστα θα μεταφερθεί σε άλλο θάλαμο σχετικό με την παθολογία που προκάλεσε τα συμπτώματα.

















